Las Vegas-transportsysteem

Reizen in en rond Las Vegas is vrij eenvoudig en er zijn verschillende vormen van vervoer beschikbaar om te gebruiken. Taxi’s zijn het belangrijkste vervoermiddel om van de ene plaats naar de andere in deze stad te komen, maar er zijn meer betaalbare en net zo betrouwbare vormen van vervoer die u gemakkelijk naar uw bestemming brengen. Als u in grote groepen reist, is een taxi waarschijnlijk uw beste optie, aangezien u de rekening op vier manieren kunt splitsen. Een taxi kost $ 3,30 plus $ 2,40 per mijl. Sommige mensen willen misschien zelfs een luxe limousine splitsen voor ongeveer $ 33- $ 100 per uur en in stijl door Las Vegas reizen; maar als het slechts een paar van jullie zijn die door de stad toeren, dan zou je het Deuce-, Monorail-, tram- of bussysteem kunnen overwegen als andere alternatieven.

De Deuce

De Deuce on the Strip is een dubbeldeksbus met een transportdienst die langs de Vegas Strip rijdt en je dus kan afzetten bij de diverso casino’s zoals hier. Hierdoor kunnen bezoekers het gemak hebben om de hele dag in en uit de bus te stappen om de hotels onderweg te bezoeken. Een pas voor de hele dag kost $ 7 voor gebruik binnen een periode van 24 uur of een pas voor 3 dagen is $ 15. Als je maar één stop wilt maken, kun je een enkele rit krijgen voor $ 3. U kunt uw ticket rechtstreeks bij de chauffeur kopen met gepast geld. Het is een geweldige manier om de Las Vegas Strip te zien voor een redelijke prijs. De Deuce is ook een snelle en gemakkelijke manier om vanaf de South Strip Transfer-terminal naar McCarran Airport te gaan.

De Deuce stopt op de volgende bestemmingen langs de strip 24 uur per dag 7 dagen per week elke 7-17 minuten, afhankelijk van de reisdag:

Ballys
Bellagio
Bills Gamblin Saloon
Bonanza Cadeauwinkel
Caesars Palace
Circus Circus
Excalibur
Modeshow winkelcentrum
Fitzgeralds
Flamingo
Gouden Spike
Harrahs
Hilton Grand-vakanties
keizerlijk paleis
Las Vegas Outlet Center
Luxor
Mandalay Bay
MGM Grand
Luchtspiegeling
Monte Carlo
New York, New York
Palazzo
Parijs
Planeet Hollywood
Polo-torens
Rivièra
Sahara
Stratosfeer
Schateiland
Tropicana
Stadsplein
Trump Toren
Venetiaanse
Wynn
Monorail

Ik gebruik het Monorail-systeem graag als ik naar Las Vegas reis. Het is snel, schoon en een handig vervoermiddel. De 24-uurspas voor $ 14,00 is het handigst om op verschillende bestemmingspunten langs de strip in en uit te stappen. De Monorail heeft 7 stationslocaties: MGM Grand, Bally’s, Flamingo, Harrahs, Las Vegas Convention Center, Las Vegas Hilton Station en Sahara Station.

De Deuce is handiger omdat hij altijd het dichtst bij de Strip is, terwijl je een stukje moet lopen om vanaf de Monorail bij de Strip te komen. De Monorail is echter veel sneller en brengt je in ongeveer 15 minuten van en naar het eerste station naar het laatste station.

Trams

Er zijn een paar trams die tussen de hotels rijden die gratis en handig zijn. Men gaat tussen Mandalay Bay en Excalibur, Bellagio en Monte Carlo en Mirage en Treasure Island.

Afhankelijk van hoe lang u in de stad bent en uw tijdlijnen, moet een van deze vormen van vervoer aan uw behoeften voldoen. Bereid je voor om veel te wandelen en geniet onderweg van de bezienswaardigheden.