OVER ONS

25 jaar ervaring met de grote duitse merken

Wij zijn trots op het feit dat we een team van professionele en vriendelijke monteurs hebben die elk automerk of model kunnen onderhouden. We zijn actief sinds 2008 en hebben een sterk, betrouwbaar merk opgebouwd Belgie. Onze garage is een one-stop-shop voor alle autoservicebehoeften, waaronder: APK, schadeherstel, banden, Diamond Cut Wheel Refurb, Diagnostics en meer.

We zijn in staat om voertuigen van elke leeftijd en elk formaat te onderhouden, van kleine auto’s tot bestelwagens.

Ons team is toegewijd aan het leveren van een uitzonderlijke servicekwaliteit en gebruikt de nieuwste diagnoseapparatuur om ervoor te zorgen dat uw auto in perfecte staat aan u wordt geretourneerd.

Afspraak

Wil je onderhoud of reparatie aanvragen van jouw auto? Boek dan direct online een afspraak

Openingstijden
Telefonische contact

+32 622 4868

Ook voor body work

Supercar en luxe autocarrosserie – Wij bieden unieke bodykits en op maat gemaakte aanpassingen, wat betekent dat uw voertuig echt opvalt. We kunnen ook met iedereen helpen, van een kleine steenslagreparatie of verfloze deukverwijdering tot een volledig blank metaal opnieuw spuiten volgens concoursstandaard, we kunnen oplossingen bieden.

Met tal van carrosseriebedrijven die verschillende diensten aanbieden en geen garanties hebben over hoe uw voertuig eruit zal zien als het klaar is, kan dit gebied een echte zorg zijn voor veel luxe- en supercar-bezitters. Laat ons zorgen voor de carrosserievereisten van uw voertuig en wees gerust met de wetenschap dat uw voertuig zich in de beste Supercar en Luxury Car Bodyshop bevindt.

Onze hooggekwalificeerde technici hebben tientallen jaren ervaring gecombineerd en hebben aan een breed scala aan supercars gewerkt, van Lamborghini Aventador SV’s tot Porsche 911’s.

Als u advies nodig heeft over de carrosserie van uw auto, aarzel dan niet om hieronder te klikken en een adviesgesprek met ons aan te vragen.

Vragen?

+32 622 4868

BOEK NU JE AFSPRAAK